Особливості проведення НМТ – 2024

21 грудня 2023 року відбулася нарада у дистанційному форматі (ZOOM-конференція), запланована Харківським РЦОЯО, для організації інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо  особливостей проведення національного мультипредметного тестування у 2024 році, в якій взяв участь головний спеціаліст відділу освіти Донецької селищної ради.

Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко звернув увагу на важливість  ретельної  організації і проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році в умовах воєнного стану.

Якушева Олена Сергіївна, методист ХРЦОЯО, ознайомила учасників наради з особливостями проведення НМТ-2024, представила модель та календар НМТ-2024.

Шматько Олена Євгеніївна, начальник організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО, презентувала ресурси для підготовки до тестування та підкреслила важливість інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо питань НМТ-2024 серед здобувачів освіти та їх батьків.

В поточному  2023/2024 навчальному році отримають повну загальну середню освіту 143 учні  закладів загальної середньої освіти Донецької селищної територіальної громади. Задля успішної вступної кампанії для наших випускників  у наступному  році відділ освіти Донецької селищної ради  координує та акумулює роботу закладів освіти щодо вдалої реєстрації майбутніх випускників  громади на НМТ-2024 та підготовки до процедури тестування.