Твоя мова – твоя перемога

 

Символічною стала сьогодні, коли ми всі святкуємо Міжнародний день рідної мови, звістка про те, що учні нашої громади стали призерами Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

На базі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди в дистанційній формі відбувся ІІІ етап (обласний) Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, у якому взяли участь 140 учнів із районів Харківської області та міста Харкова.

Переможцями стали:

ІІ місце – Наземцева Крістіна Сергіївна, учениця 8 класу Андріївського ліцею №2

ІІІ місце – Кулик Ярослав Андрійович, учень 10 класу Донецького ліцею №1

Підготували дітей до олімпіади творчі і талановиті учителі української мови та літератури Глушкова Яна Ларисівна  та Щелканова Тамара Віталіївна.

Крістіна та Ярослав всебічно розвинені та ерудовані діти, брали участь в олімпіадах не лише з української мови, а й з інших навчальних предметів.

Крістіно та Ярославе, Яно Ларисівно та Тамаро Віталіївно, щиро вітаємо вас з перемогою! Бажаємо яскравих успіхів, нехай ваша праця приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення!