В Андріївському ліцеї №2 відкрили  перший інтерактивний лазерний тир.

259 тисяч гривень  з  місцевого бюджету витратили на придбання інтерактивного лазерного тиру із якісними умовами для тренування та хорошими пневматичними гвинтівками, який встановлений  в Андріївському ліцеї № 2 Донецької селищної ради. В країні, де десятий рік триває війна, необхідно володіти теоретичними знаннями зі стрільби та головне, аби їх не довелося застосовувати на практиці. Програмно-апаратний комплекс для імітації стрільби оснащений  макетами пістолета та автомата Калашникова.

Тепер, завдяки інтерактивному тиру або так званому симулятору вогневої підготовки, учні на уроках «Захисту України» можуть тренуватися в режимі доповненої або віртуальної реальності – швидко, ефективно та безпечно, індивідуально та у групах, моделюючи різні ситуації.

Ми вдячні Донецькій селищній раді та громаді за допомогу в забезпеченні потреб наших учнів. Відновлення тирів для нас дуже актуально. У нас є всі умови, щоб покращити навчально-матеріальну базу для військово- патріотичного виховання у всіх закладах  загальної середньої освіти.

До слова, в інтерактивному тирі тренуватися можуть усі старшокласники нашої громади.