РЕЄСТРАЦІЮ НА НМТ-2024 ЗАВЕРШЕНО

Уже третій рік замість Зовнішнього незалежного оцінювання в Україні проводитимуть Національний мультипредметний тест. Це онлайн-тестування з чотирма блоками різних предметів, яке складають в один день.

Реєстрація для участі в НМТ розпочалася 14 березня 2024 року і триватиме до 11 квітня включно.

Молодь Донецької селищної територіальної громади, яка  планує у поточному році вступати до вишів, розпочала активну підготовку до тестування ще у минулому навчальному році.

Цьогоріч  150 здобувачів освіти громади отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. З них  планують отримати вищу освіту 122 випускники, отже їм потрібно проходити вступні випробування.

Станом на сьогодні, 9 квітня 2024 року, для участі в національному мультипредметному тесті  всі 122 одинадцятикласники ліцеїв громади  успішно пройшли реєстрацію, створивши власні електронні кабінети на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, та сформували свої сертифікати.

НМТ-2024 відіграє ключову роль у вступному процесі в українські виші. Це важливий момент для абітурієнтів, оскільки результати цього тесту визначатимуть їхні можливості отримати навчання у вищих навчальних закладах країни. Тож, бажаємо нашим майбутнім випускникам вдало скласти вступні іспити як у заклади вищої освіти, так і в доросле життя!