НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДОНЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

За декілька тижнів в закладах освіти останній дзвоник, а це означає, що у керівників – гаряча пора. Саме у цей час на їхні плечі лягає безліч різноманітних задач. Їм потрібно встигнути все і чим швидше, тим краще. Треба застосувати всі свої вміння і навички та стати мультипрофесійним, аби навчальний рік закінчився якнайкраще.

Щоб обговорити пріоритетні напрямки роботи задля успішного розв’язання оперативних завдань та окреслення стратегічних цілей, сьогодні, 15 квітня, відбулася нарада керівників закладів освіти Донецької селищної ради.

Під час засідання директори обговорили проблемні питання щодо підготовки матеріально-технічної бази закладів освіти Донецької селищної ради до нового 2024/2025 навчального року, створення умов для навчання здобувачів освіти з особливими освітніми потребами, формування попередньої мережі закладів освіти Донецької селищної ради на 2024/2025 навчальний рік; визначили претендентів на нагородження золотими та срібними медалями у 2023/2024 навчальному році.

Керівники закладів проаналізували узагальнену по громаді інформацію щодо адрес тимчасових екзаменаційний центрів, де випускники закладів громади проходитимуть тестування, дати та час його початку; узгодили свої дії з цього наразі  найактуальнішого питання відповідно до рекомендацій, наданих напередодні Сидоренком Олександром Леонідовичем, директором Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.