Вітаємо випускників 2024 року!?

Протягом тижня у закладах загальної середньої освіти  Донецької  селищної територіальної громади відбулися урочистості  з нагоди вручення свідоцтва про повну загальну середню освіту учням 11 класів.

Звучали важливі слова привітань про те, що досягнення – це результат безлічі годин праці, самовдосконалення та впевненості у своїх силах. І майбутня кар’єра та успіхи будуть побудовані на цих фундаментальних знаннях і досвіді. Лунали побажання гарного майбутнього, реалізації задуманих планів і мрій під мирним небом.

За високі навчальні досягнення, глибокі знання, таланти, працьовитість золоті медалі отримали 5 випускників, срібні – 1.

Золоті медалі отримали:

Кулик Євген , учень 11-А класу Андріївського ліцею №1,

Димар  Захар , учень  11 класу Донецького ліцею №1,

Бутко Максимо, учень  11 класу Андріївського ліцею №2,

Бардакова Софія, учениця  11 класу Андріївського ліцею №2,

Бабич Ольга, учениця  11 класу Донецького ліцею №2.

Срібну медаль отримала  Куценко Вікторія, учениця  11 класу Донецького ліцею №1.

Цей день став не лише святом для випускників, а й для їхніх батьків, які підтримували їх на кожному кроці цього складного, але захоплюючого шляху. Їхні старання та підтримка – безцінні. Віримо, що ці відзнаки, які їхні діти отримали за навчання, стануть першими перемогами на великому довгому успішному шляху.

Щира подяка всім педагогам Донецької селищної територіальної громади за щоденну віддану працю, за терпіння і віру у здібності й таланти кожного учня, за знання і досвід, за те, що для своїх учнів Ви стали щирими друзями і мудрими наставниками.

Для  випускників завершився черговий етап життя та розпочався новий сповнений надій, мрій та можливостей. Поставлено крапку у книзі про шкільне життя. У книзі, яку вони писали довгі одинадцять років: літера за літерою, одне речення за іншим! Вони отримали безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе обрати правильну дорогу в житті.

В добру путь, випускники!