Поради щодо підтримки дітей, які сумують за домом

Поради щодо підтримки дітей, які сумують за домом
За матеріалами Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)
Перш за все, емоційний стан дитини залежить від емоційного стану найближчого оточення і про це важливо пам’ятати. Коли дитина ставить вам питання: «Коли ми повернемось додому», «Коли ми побачимо тата», «Коли я побачу друзів» тощо, – нормально не знати відповідь на них. Не давайте дітям обіцянок та інформації, в якій ви не впевнені.
Як підтримати дітей дошкільного, молодшого шкільного віку та підлітків https://www.unicef.org/…/stories/when-you-want-to-go-home
Довідка: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкрив своє Представництво у Києві у 1997 році ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях для охоплення найуразливіших дітей та молоді, які найбільше потребують допомоги.
Державною службою якості освіти України та Представництвом Дитячого Фонду (ЮНІСЕФ) в Україні (19.05.2020-19.05.2023) підписано меморандум про взаєморозуміння з метою привернення уваги до захисту прав дітей, зокрема щодо забезпечення якості освіти для всіх здобувачів, особливо вразливих груп, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України.