Підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2021/2022 навчальному році,який відбувся в змішаному режимі (очному, заочному та дистанційному).

Проведення ІІ етапу конкурсу-захисту було організовано у 69 секціях 12-ти наукових відділень. На розгляд журі було подано 771 дослідницька робота учнів-переможців районних (міських) етапів, з них 5 – учнів закладів загальної середньої освіти Донецької громади.

Інтелектуальні знання та наукові здобутки учасників ІІ етапу конкурсу-захисту оцінювали понад 180 педагогічних та науково-педагогічних працівників із 19-ти закладів вищої освіти, 6-ти науково-дослідних і профільних установ Харківщини.
За підсумками конкурсу-захисту учасники та переможці отримають дипломи та посвідчення кандидатів і дійсних членів Харківського територіального відділення Малої академії наук України.

До участі у ІІІ (фінальному) етапі конкурсу-захисту, який відбудеться у червні цього року, рекомендовано дослідницький проєкт Евгена КУЛИКА,учня 9 класу Андріївського ліцею №1 який буде представляти команду Харківської області на найбільшому інтелектуальному змаганні України в секції “Етнологія”, відділення “Історії”.

Від щирого серця вітаємо Євгена з виходом до фіналу та усіх учасників закладів освіти нашої громади! Висловлюємо глибоку подяку батькам, педагогічним працівникам, які опікуються вашою підготовкою, залучають вас до науково-дослідницької діяльності. Бажаємо невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та перемог!