Про активізацію фізичної активності серед учнів

Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» повідомляє, що відповідно до листа Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України від 28.04.2022 № 08-14/123 з метою недопущення обмеження рівня фізичної активності учнів/ учениць при організації дистанційного навчання в закладі освіти, проводиться Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід онлайн серед учнів «Сhallenge in Active Park» (далі – Захід).

Захід проводиться у співпраці з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», Всеукраїнським центром здоров’я населення «Спорт для всіх», спортивними федераціями в рамках реалізації програми Президента України «Здорова Україна».

Участь у Заході учнів і учениць закладів освіти передбачає їх залучення до вивчення і виконання вправ проєкту «Активні парки» за програмою «Здорова Україна», а також рухових завдань від провідних українських спортсменів. Інноваційні підходи та застосування інформаційних технологій значно підвищать зацікавленість учасників Заходу.

Заклади освіти Харківської області реєструються до участі у Заході за посиланням: https://forms.gle/3hghhisPN8Cvpe6g9

У межах Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу онлайн серед учнів «Сhallenge in Active Park» для вчителів фізичної культури передбачене навчання та консультування.