Завершення навчального року в закладах загальної середньої освіти Донецької територіальної громади

Сьогодні, 3 червня, заклади загальної середньої освіти Донецької територіальної громади відзначають завершення навчального року.

Цей 2022 рік вніс суттєві корективи у наше повсякденне життя. Ми змінили наші звички, традиції.

Традиційних лінійок і прощальних вальсів не буде, адже Україна вже понад місяці бореться з росією за свою землю, незалежність і свободу. Багато  вимушено покинули рідні домівки: хтось виїхав за кордон, хтось залишився в Україні.

Але ми віримо, що в цей день усі зберуться зі своїм класом онлайн і подякують одне одному за вірну дружбу, щиру підтримку, здобуті знання та гідно пройдений навчальний рік.

Шановні вчителі й усі працівники освітнього фронту України, ви сьогодні справжні герої, які попри все навчали й допомагали своїм учням отримувати знання. Попри надважкий час, ви проявили відданість професії, відповідальність у роботі та любов до своїх учнів. Щиро дякуємо Вам за Вашу працю в умовах цього непростого навчального року!

Дорогі випускники! Для вас це особливо зворушлива подія. Це початок дороги у нове, незвідане доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний важливий вибір. Тож нехай попереду на вас чекають нові вершини та досягнення, а стежини будуть світлі та радісні; нехай усі ваші ідеї, мрії та задуми втіляться у реальному житті.

Шановні батьки! Разом з дітьми Ви пройшли довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно надавали поради та сприяли духовному зростанню. Нехай же Ваші діти будуть здоровими, здійснять свої задуми, зроблять правильний професійний вибір та стануть вірними патріотами нашої держави, сприяючи її процвітанню та розквіту.

Пишаємося з того, що ми разом з вами впоралися з цими новими викликами.

Щастя всім, миру, добра, міцного здоров’я та успіхів!
Ми-сильні!
Ми-Україна!