Всеукраїнська онлайн-система освіти Mr.Leader

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього та дошкільного віку Mr.Leader пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.
Mr.Leader Day для дітей 2-3 років. Команда фахівців спланувала тематичний день «Що можна побачити вночі на небі?». У межах заходу діти дізнаються про об’єкти природи в нічному небі, зроблять аплікацію «Місяць», кольорові зірки з тіста та комету із гофрованого паперу.
Mr.Leader Day для дітей 3-4 років. Фахівці підготували тематичний день «Плодові дерева», протягом якого діти послухають вірш, порахують фрукти і ягоди, познайомляться із правилами догляду за фруктовими деревами та зроблять горіхове дерево.
Для дітей 4-5 років автори пропонують тематичний день «Гори та вулкани», під час якого діти намалюють гірську систему з використанням геометричних фігур, дізнаються, як утворюються гори та зроблять їх з яєчного лотка, а також вулкан із паперу та піску.
Mr.Leader Day 5-6 років. Для дітей підготували тематичний день «Кругообіг води в природі». Маленькі ЧОМУчки ліпитимуть молекули води, розглядатимуть пізнавальні ілюстрації, зроблять схему кругообігу води, познайомляться з дослідженням про вплив негативних емоцій і слів на кристали води.
Зареєструватися на навчання можна за посиланням https://mr-leader.com/ua/programa-mrleader.
Більше інформації в телеграм-каналі Mr.Leader https://t.me/mrleader_brand.