Інформація про створення каналу зв’язку для батьків першокласників

Триває набір дітей до 1 класу закладів загальної середньої освіти Харківської області.

З метою надання допомоги батькам першокласників на нашому сайті створено канал зв’язку, де є можливість поставити запитання та отримати відповідь відповідних фахівців.

Пропонуємо ознайомитися з презентаційними матеріалами, що допоможуть батькам на етапі вступу дитини до школи.

Матеріали підготувала  Коченгіна М. В., завідувач секції розвивального навчання кафедри методики дошкільної та початкової освіти, канд. пед. наук:

Для налагодження комунікації між педагогами та батьками першокласників пропонуємо матеріали, що сприятимуть удосконаленню готовності педагогів до організації партнерства з батьками першокласників і учнів задля підвищення культури відповідального батьківства.

Матеріали підготували:

  1. Капустіна Н.О., методист Центру громадянського виховання КВНЗ«Харківська академія неперервної освіти»:
  1. Прасол І.О., методист Центру громадянського виховання КВНЗ«Харківська академія неперервної освіти» (на волонтерських засадах).
  1. Коваль О. А., викладач кафедри методики дошкільної та початкової освіти КВНЗ«Харківська академія неперервної освіти»:

З метою підтримки батьків першокласників в умовах дистанційної освіти пропонуємо рекомендації «Як допомогти дитині адаптуватись до школи в умовах дистанційної освіти», як зробити період адаптації першокласників до умов навчання в дистанційному форматі менш болісним, як організувати режим першокласника, облаштувати робоче місце, налагодити контакт з учителем тощо.

Матеріал підготувала Нечай Олени Миколаївни, викладача секції розвивального навчання  кафедри методики дошкільної та початкової освіти, містяться поради батькам: