Обласна акція «Дякуємо захисникам України!», присвячена Дню захисників і захисниць України

Запрошуємо взяти участь! З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, виховання громадянської свідомості у підростаючого покоління, відзначення військового подвигу захисників та захисниць України, вшанування мужності та героїзму воїнів Збройних сил України, з 10 по 18 жовтня 2022 року відбудеться обласна акція «Дякуємо захисникам України!», присвячена Дню захисників і захисниць України (далі – Акція).
До участі в Акції запрошуються вихованці (учні) закладів освіти Харківської області.
УВАГА! У рамках Акції відбудеться збір теплих речей, плащів від дощу для потреб захисників та захисниць України.
Для участі у заході просимо до 12 жовтня 2022 року заповнити електронну заявку від закладу освіти за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdIqzrQlsU…/viewform… та надіслати речи, листівки-подяки, малюнки, поробки для захисників з позначкою «Обласна акція «Дякуємо захисникам України!»» на адресу: КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», вул. Коцюбинського, 15, м. Харків, 61145 (за рахунок відправника та з ОБОВ’ЯЗКОВОЮ кур’єрською доставкою). Усі вітання, теплі речі буде безпосередньо вручено військовим частинам, воїнам, що проходять лікування у військовому шпиталі Східного регіону .
Фотозвіт про проведену Акцію в районах (територіальних громадах) просимо надіслати з 10 по 18 жовтня 2022 року (до 5 світлин від району / міста / ОТГ) на електронну пошту: obrazpalac1935@gmail.com
Підсумки проведення Акції будуть розташовані на офіційному сайті Палацу та на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/firstpalace1935.kh.ua.
Інформаційно-методичні рекомендації щодо проведення обласної акції «Дякуємо захисникам України!»: https://firstpalace.kh.ua/…/list-kz-hopdyut-akcziya…
Роботи учасників акції 2021 року