Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader»

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.
На наймолодших учасників чекає тематичний день «Що можна побачити вдень на небі». Діти знайдуть сонечко в чарівній торбинці, намалюють його та «причіплять» промінчики, послухають казку, змайструють рухому аплікацію, яка імітує ефект росту рослини, пограють у рухливу гру, проведуть експеримент і зроблять виріб «Веселка».
Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Річка». Діти знайдуть на карті та глобусі річки та озера, ватними паличками намалюють водні об’єкти, зіграють у гру «Рибалка», зроблять виріб із пластиліну.
Малюки 4-5 років відвідають тематичний день «Водойми». Вони знайдуть водойми на мапі України, познайомляться з рослинами, що зростають біля них, пограються в сенсорному боксі, зроблять аплікації «Болото» та «Жителі океанів», змайструють «живі малюнки» водних мешканців, послухають шум моря, відшукають на глобусі зображення океанів.
Дошкільнята 5-6 років відвідають тематичний день «Вода та її властивості». Вони проведуть експеримент і роздивляться під мікроскопом волосся людини та будову клітин цибулі, визначать властивості льоду, проведуть дослід із парою, пограють у гру «Молекули» та намалюють молекули різних речовин.
Реєстрація учасників за посиланням
Шукайте детальнішу інформацію в телеграм-каналі «Mr.Leader»