Вебконсультація «Створення безбар′єрного простору для маломобільних осіб з особливими освітніми потребами»

02 листопада 2022 року відкрито доступ до матеріалів вебконсультації за темою «Створення безбар′єрного простору для маломобільних осіб з особливими освітніми потребами» у межах  Інклюзивного марафону «Безбар’єрна Україна». Захід   проводиться в асинхронному форматі. Матеріали будуть доступні до 01 грудня 2022 року. Запрошуємо взяти участь керівників закладів освіти.

Зміст матеріалів вебконсультації спрямовано на підвищення компетентності  керівників закладів освіти щодо планування архітектурної доступності,  створення умов забезпечення і функціонування освітнього середовища, забезпечення в освітньому середовищі сприятливих умов для кожної особи з ООП з урахуванням  її індивідуальних потреб.  

Зміст кейсу:

  1. Презентація Подорожко О.Ю, методиста Ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти, за темою «Створення безбар′єрного простору для маломобільних осіб з особливими освітніми потребами».
  2. Рекомендації щодо опрацювання матеріалів кейсу.

 

Для отримання доступу до вебконсультації Вам необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5HLGSXtdpEZExeQyGAh2d7DvezAQgRdMQ8cz8FHrCeG-u-Q/viewform?usp=share_link