Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader»

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.
На наймолодших учасників чекає тематичний день «Хлібобулочні вироби (хліб, батон, булочки)». Діти зроблять колосок, порахують зернятка на малюнку, накладаючи пальчик на кожну зернинку, виконають пальчикову гімнастику «Спечем, спечем діткам хлібчик…», домалюють колоски на полі, зроблять із зерна борошно, з солоного тіста зліплять великий батон та маленькі булочки.
Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Молочні продукти». Діти знайдуть продукти за їхніми фотографіями, виконають вправу «Більше-менше», зроблять аплікацію «Йогурт», зубочисткою «помалюють» на молоці, пограють у забавку «Обери молочні продукти».
Малюки 4-5 років відвідають тематичний день «Продукти харчування». Вони зіграють в ігри «Впізнай на смак» та «Чого не стало», зроблять аплікацію «Контейнер з крупою», помалюють пальчиками по борошну, помалюють на молоці.
Дошкільнята 5-6 років відвідають тематичний день «Кухня Італії». Вони пограють у гру «Приготуй піцу за рецептом» та «Аромолото», виконають вправи «Тарілка з макаронами», «Моя улюблена страва», зроблять морозиво за зразком, виконають творчу роботу «Морозиво з піни».
Реєстрація учасників за посиланням https://mr-leader.com/ua/programa-mrleader
Шукайте детальнішу інформацію в телеграм-каналі «Mr.Leader» https://t.me/mrleader_brand