Результати партнерської взаємодії КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» з місцевими органами управління у сфері освіти, закладами освіти області у 2022 році в умовах воєнного стану

27 грудня проведена звітно-аналітична методична конференція для керівників МОУСО, директорів ЦПРПП, ЦОТ за темою «Про результати партнерської взаємодії КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» з місцевими органами управління у сфері освіти, закладами освіти області у 2022 році в умовах воєнного стану» (у форматі Zoom-конференції).
☝️Чому нас навчили останні роки, так тому, що зміни, непередбачуваності – невід’ємна частина нашого життя. Ми точно знаємо, що одна із запорук підтримки свого внутрішнього вогника– це можливість підбити підсумки, поділитися історіями успіху, відслідкувати вплив своїх дій.
Відділ освіти Донецької селищної ради прийняли участь та поділилися успіхами організаційної роботи щодо професійного зростання педагогів громади, де не створено ЦПРПП, з метою забезпечення умов для підвищення кваліфікації педагогічних працівників.?

З матеріалами конференції можна познайомитися за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1dw1uwY_VHXwBNeN8UTRmt-DI5Jr0tOdE?usp=share_link

?‍?Щиро дякуємо керівництву КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» за плідну співпрацю, викладачам за високу якість організації освітнього процесу на курсах підвищення кваліфікації та за їх професіоналізм!
?‍?Дякуємо нашим освітянам за активність, творчу ініціативу та наполегливе навчання! Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, наснаги та нових звершень!
Успіхів Вам, колеги, у втіленні нових ідей!
??Перемоги та миру нам усім!!!
?Тримаємо освітній фронт разом!