«Учитель року»: завершився обласний етап конкурсу

У січні-лютому проводився обласний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» у чотирьох номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура». У випробуваннях Конкурсу, що з огляду на безпекову ситуацію пройшли у дистанційному форматі, взяли участь 7 педагогів Донецької селищної територіальної громади.

4 педагоги стали учасниками ІІ (фінального) етапу та гідно представили освітянську спільноту громади  на обласному рівні, пройшли насичений шлях змагань та продемонстрували професійну компетентність, методичну майстерність, знання дитячої психології, педагогічні знахідки й родзинки.

Участь у конкурсі, без сумніву, є корисним та пізнавальним щаблем до самовдосконалення не лише для кожного конкурсанта, але і членів фахового журі, які, оцінюючи, намагалися розгледіти не тільки професійні якості вчителя, але і його щиру самовіддачу дітям.

Відділ освіти Донецької селищної ради висловлює щиру подяку педагогічним й учнівським колективам закладів загальної середньої освіти громади.

Бажаємо успіхів, оптимізму, миру та єднання, нових творчих злетів і професійних надбань!

Разом до перемоги!