«Відкривай портал у науку»

З 31 березня у торгово-розважальному центрі «Gulliver» стартує інтерактивний музей «Відкривай портал у науку», організований за підтримки Мала академія наук України та однойменного Музею. Вхід у музей безоплатний за умови попередньої реєстрації.
Простір стане справжнім порталом у науку: на практиці пояснить дітям та дорослим, як працює голограма, звичайний поршень та повітряний глушник. Познайомить з такими явищами, як симетрія обличчя, відчуття балансу та магнетизм. З кожним науковим експонатом можна і необхідно взаємодіяти.
«Ми радо погодились на пропозицію ТРЦ «Gulliver» разом реалізувати цей проєкт, бо #наука_всюди. Цього разу ми доповнюємо простір майстернею ідей. Кожен може спробувати збудувати міст та вежу з незвичних матеріалів, потренувати мозок та швидкість реакції», – розповідає Марія Дуброва, директорка Музею науки Малої академії наук України.
Музей працюватиме з 31 березня до 30 червня з 11:00 до 17:00 у будні та з 11:00 до 19:00 – у суботу і неділю. Понеділок та вівторок – вихідні. ?
Забронювати місце можна за посиланням bit.ly/3KkGHz3.
Докладніше: bit.ly/3LWbqne