Методична вебстудія «Емоційний інтелект – основа формування ціннісних орієнтацій учнів»

25.04.2023 відкрито доступ до матеріалів методичної вебстудії «Емоційний інтелект – основа формування ціннісних орієнтацій учнів у процесі вивчення української мови і літератури».

Методична вебстудія проводиться в асинхронному форматі в межах педагогічної майстерні «Формування емоційного інтелекту на уроках української мови та літератури як основа загальної та професійної культури особистості» в межах ХАБів «Професійний розвиток педагога», «Якісна освіта» регіонального проєкту підвищення якості освіти  «Освітній технопарк Харківщини – 2030» та передбачає надання адресної науково-методичної допомоги вчителям української мови та літератури закладів загальної середньої освіти Харківської області..

Матеріали будуть доступні до 25 травня 2023 року.

На методичну вебстудію запрошуються вчителі української мови та літератури закладів загальної середньої освіти м. Харкова та Харківської області – учасники педагогічної майстерні, які попередньо зареєструвалися.

Після проведення методичної вебстудії матеріали заходу будуть розміщені на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» у розділі «Загальна середня освіта. Українська мова та література».

 

Програма вебстудії: