#Вісті_з_уроків

28 квітня 2023 року був організований третій день навчально-польових зборів для одинадцятикласників у Андріївському ліцеї №1 Донецької селищної ради. Вчителі предмету «Захист України» розповіли учням Андріївського ліцею №1 про базові принципи домедичної допомоги.
Для проведення заняття з домедичної допомоги для учнів 11 класу Андріївського ліцею #1 був запрошений керівник Балаклійського відділення екстреної медичної допомоги Коваленко Поліна Юріївна.
Значну частину заняття, а це майже дві години, займало практичне відпрацювання отриманих знань з учнями.
Значну частину заняття, а це майже дві години, займало практичне відпрацювання отриманих знань з учнями.
Кожен учень мав можливість спробувати самостійно виконати практичні навички з надання серцево-легеневої реанімації, накласти кровоспинний турнікет , зробити тампонаду рани, перев’язку, відпрацювати прийом Хеймліка.
Учні Андріївського ліцею №1 та вчителі предмета «Захист України» Людмила Антонівна Шелест та Олександр Миколайович Мошура щиро подякували Поліні Юріївні Коваленко за цікаво проведене заняття та тренінг з домедичної допомоги і побажали подальшої плідної праці з учнями нашого ліцею.
Бажаємо нашим одинадцятикласникам не втрачати дух патріотизму, віри у ЗСУ, у Перемогу над ворогом, у щасливе майбутнє України.
Слава Україні! Героям Слава!