Вітаємо, колеги, діти, батьки із успішним закінченням навчального року! Ви у нас найкращі!

Вітаємо, колеги, діти, батьки із успішним закінченням навчального року! Ви у нас найкращі! ?
Сьогодні – останній день навчального року у закладах загальної середньої освіти Донецької громади. Без урочистої лінійки та останнього дзвоника – дистанційно.
Дякуючи Збройним Силам України, Захисникам і Захисницям, їх мужності та незламності, навчальний 2022/2023 рік ми зуміли провести на належному рівні Але ми переконані, що у наступному році ми повернемося до традиційного святкування.
Наші учні… Серце переповнюється гордістю! Незважаючи ні на обпалене війною дитинство, ні на стрес, який вони переживають в тисячу разів гостріше, ніж дорослі, хлопчики та дівчатка знаходять в собі сили навчатись, творити, співати, садити дерева, займатися спортом, перемагати… Натхненні, розумні, талановиті, працьовиті, націлені на результат і окрилені успіхом! Хай доля кожного з Вас буде в обіймах щастя! Приємного і змістовного вам літнього відпочинку, бажаю набратися сил, щоб у новому навчальному році радувати гарними оцінками вчителів і батьків.
Хочеться висловити слова щирої вдячності всім освітянам Донецької громади за самовіддану і натхненну працю, навіть в таких складних умовах. Ви формуєте нові покоління особистостей – сміливих, готових прийти на допомогу та відстояти своє право на незалежність, прищеплюєте почуття гордості за Україну, за її незламний народ.
Вітаю батьків наших учнів, які разом зі своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях. Дякую Вам за підтримку, співпрацю, порозуміння, за сумлінне виховання майбутніх громадян нашої держави.
Дорогі наші випускники, бажаємо вам успішно скласти національний мультипредметний тест, і хай попереду у вас будуть великі перспективи реалізації набутих знань та опанування обраного фаху.
Бажаємо всім міцного здоров’я, оптимізму, добробуту, здійснення мрій та приємного мирного, літнього відпочинку!
Бажаємо Перемоги нашій Україні і всім щасливого й мирного життя.
Україна переможе!
З повагою, відділ освіти Донецької селищної ради
.