? Оголошується збір пропозицій до «Каталогу проєктних ідей»

Програма розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії реалізовує проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України».
Головна мета проєкту полягає в посиленні стійкості громад задля підтримки відновлення в регіонах України в умовах війни та багатофакторної кризи шляхом зміцнення потенціалу регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування, а також їхніх партнерів з питань управління кризовим реагуванням та посткризовим відновленням, розширення доступу до публічних послуг і створення нових економічних можливостей для місцевого населення та ВПО.
Задля реалізації ініціатив, для покращення доступу до публічних послуг та можливостей отримання доходу, оголошується збір пропозицій для формування «Каталогу проєктних ідей» в межах проєкту.
Сформований Каталог стане основою для формування портфоліо проєктів, які будуть спрямовані на забезпечення інклюзивного та гендерно-чутливого переходу від ефективного реагування на кризу та надзвичайні ситуації до сталого соціально-економічного відновлення в регіоні.
☝️ Подання пропозицій до «Каталогу проєктних ідей» здійснюється до 18:00, 30 червня 2023 року.
ℹ Порядок подання пропозицій до Каталогу — за покликанням:
https://bit.ly/3NtuZn4
Напрями проєктних ідей для формування Каталогу:
☑ місцевий економічний розвиток,
☑ освітні послуги,
☑ медичні послуги,
☑ соціальні послуги,
☑ адміністративні послуги/цифровізація,
☑ цивільний захист та безпека життєдіяльності,
☑ екологія, управління відходами,
☑ інше.
Обмежень щодо кількості проєктних ідей від одного заявника немає.
ℹ Детальна інформація за покликанням:
https://bit.ly/3NrWsW7
Необхідність цифрового розвитку стає все більш актуальною в сучасному світі, тому Ваші ідеї  відкриватимуть можливості для створення інноваційних проєктів, які сприятимуть покращенню доступу до електронних та публічних послуг, забезпеченню ефективного управління кризовими ситуаціями.